Kom langs bij onze showroom om de mooiste actie tegels van Nederland te bekijken. Dit zijn onze laatste partijen die wij op dit moment verkopen voor flinke kortingen, dus bel ons snel en maak een afspraak om langs te komen om onze laatste partijen A-kwaliteit tegels mee te nemen.

Klik op 'Maak een afspraak' en bel of email ons vandaag nog om een datum in te plannen voor bezoek aan onze showroom en magazijn in Leerdam.

Wij verwelkomen u graag met een gratis glas champagne (u kunt alleen op afspraak langs komen).

En daarmee geld: OP = OP. Dit zijn de allerlaatste tegels die in de uitverkoop zijn, dus wees er snel bij, wat verkocht is zal niet nogmaals ingekocht worden door ons, dus sla je slag. 

Maak een afspraak

Tegelsonlinekopen haalt natuursteen en keramiek uit landen over de hele wereld. Onze producten zijn afkomstig uit Europa, Azië en Zuid Amerika. We zijn jaarlijks op diverse beurzen over de hele wereld te vinden en wij bezoeken fabrieken in binnen en buitenland voor een mooi assortiment en scherpe prijzen. Door de rechtstreekse import en lage vaste kosten kunnen wij onze producten voor de beste prijs aanbieden. Wij winden er geen doekjes om en geven de beste prijs.

Maak een afspraak

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Ons assortiment wordt samengesteld door goed te luisteren naar u, onze klanten. Wij houden de laatste trends bij en om dit goed te kunnen doen houden wij goed contact met onze leveranciers over de hele wereld . Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden voor de scherpste prijs.

 

Terras Tegels

Maak een afspraak